Gastenboek

Schrijf hier uw bericht

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht!
Uw E-mail address wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen bewaren wij uw ip-adres.
Uw bijdrage wordt eerst gelezen voor publicatie.
Wij behouden ons het recht voor sommige zaken niet te plaatsen vanwege taalgebruik.
19 berichten.
Frans Verhoef Frans Verhoef schreef op 14 oktober 2019 om 07:42:
Heel tevreden met het opgeleverde resultaat. Alles zit er zeer netjes in. Een dik compliment aan de vakmensen die de schuifpui en kozijnen hebben geplaatst.
Gerard Bakker Gerard Bakker schreef op 25 juni 2019 om 12:20:
Het zit er perfect in, de kozijnen en deuren van der Hulst. Prima vakmensen, de klus is snel en schoon opgeleverd. Wij geven ze een 10.
Peter Udenga Peter Udenga schreef op 14 maart 2019 om 10:53:
In maart 2019 bovenverdieping voor/achter en voorkant woonverdieping voorzien van kunststof kozijnen. Ondanks slecht weer is alles in 3 dagen geplaatst.
Alle lof voor het vriendelijke en professionele team van v.d. Hulst, ook zonwering weer netjes opgehangen.
Harmen Spoelstra Harmen Spoelstra schreef op 23 december 2018 om 21:39:
In het najaar zijn de kozijnen in onze achterpui vervangen, dit naar volle tevredenheid van ons. Vanaf het eerste contact tot aan het opruimen van de laatste stukjes is er in een prima harmonie samen gewerkt. Zeer vakkundige mensen die op al onze vragen en wensen een antwoord wisten. Zeker een aanrader als u op zoek bent naar kunststof kozijnen.
Henry Henry schreef op 7 november 2018 om 20:10:
De kozijnen zijn snel en vakkundig geplaatst. De binnenzijde zijn netjes afgewerkt. De bestaande luxaflexen zijn keurig opgehangen. Prijs/kwaliteit uitstekend.
Arianne Arianne schreef op 27 juli 2018 om 13:09:
Zeer tevreden over deze firma. Het resultaat is heel mooi, de service was prima, de werkmannen hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd, ze waren aardig: allemaal ingrediƫnten die maken dat ik dit bedrijf zeer zeker aanraad aan anderen!
Hans Hans schreef op 16 januari 2018 om 11:57:
In november 2017 zijn de kozijnen in de achter pui vervangen door de firma Van der Hulst. De werkzaamheden zijn conform de gemaakte afspraken op voortreffelijke wijze door het duo T & J uitgevoerd in een prettige sfeer. De contacten met D. Vos verliepen uitermate plezierig.
Frank Frank schreef op 21 december 2017 om 19:53:
Na het opmeten bij ons thuis enkele weken terug, hebben de heren van Van der Hulst deze week bij ons heel professioneel een nieuwe schuifpui van 4 meter breed geplaatst, en netjes alles afgewerkt en achter zich opgeruimd. Zeker een aanrader!
Arco Arco schreef op 8 september 2017 om 09:49:
Zeer tevreden over het resultaat! Ook de flexibiliteit tussen het moment van bestellen tot aan plaatsen, Top gewoon!
Eelco en Miranda Eelco en Miranda schreef op 14 mei 2017 om 15:04:
Beste Darco,

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Er is bij ons een nieuwe pui geplaatst en gevelbekleding bevestigd. Ton en Jasper werken netjes en zijn erg vriendelijk. Ook het contact met jou is allemaal goed verlopen. Jullie zijn zeker aan te raden!

Met vriendelijke groet, Eelco en Miranda

Reacties gesloten.