Rehau

De REHAU-profielen waarvan wij van Van der Hulst kunststof kozijnen leiden onze kozijnen fabriceren zijn van een hoogwaardige, door en door witte- of crèmekleurige PVC. Door het gekozen model kan een aanzicht als van een houten kozijn sterk worden benaderd. Met een Renolitfolie aan de profielen verlijmd zijn vele kleuren leverbaar. Zowel voor de draaiende delen als voor de kozijnen zelf.

Door de perfecte dubbele rubber afsluiting tussen de kozijnen enerzijds en de ramen/deuren anderzijds, zijn ze altijd perfect waterdicht en tochtvrij.

Doordat de profielen uit meerdere kamers bestaan, elk met stilstaande lucht, is de isolatiewaarde uitstekend. In combinatie met HR++ glas voldoen ze aan elke gestelde bouwnorm. In de binnenste kamer wordt een verzinkt stalen versterking aangebracht. Dit zorgt voor de stabiliteit van de kozijnen. Tevens is dit de basis waarin alle hang- en sluitwerk wordt bevestigd, waardoor elk kozijn door ons geleverd voldoet aan het Veilig wonen Politie keurmerk voldoet.

Klik hier voor meer informatie over REHAU-profielen.

Rehau

Reacties zijn gesloten.