Dit zeggen onze klanten:

Laura

Zojuist hebben de mannen van darco afgelopen week onze kozijnen vervangen. Communicatie, vriendelijkeheid en nauwkeurigheid is super goed! Ze denken met je mee en laten je nergens mee zitten…ze zijn gewoon goed!! Knap werk heren!

Eveline Boot

Maart 2024 hebben zeer fijne vriendelijke kundige mannen de gehele begane grond van mijn woning van nieuwe kunststof deuren 3 stuks, en alle ramen met 3 kiep klap ramen en nieuw HR ++ glas voorzien. Alles in drie dagen! Onverwachte situaties werden in overleg kundig opgelost. Dit bedrijf is mijn vertrouwen in hun voor 100% nagekomen . Het resultaat doet véél passanten enthousiast reageren over dit mooie verrassende resultaat!! En ik ben er OOK HÉÉL BLIJ MEE.
Beslis een aanrader, van harte!!
Eveline, Grashoek, Noordwijk z.h.

Sander en Rianne

Darco en zijn mannen hebben ons vakkundig geholpen met het afbouwen van onze dakkapellen. De offerte was netjes en ze konden erg snel aan de slag. Aanrader!

Hans en Petra

We zijn zeer tevreden over het koop proces bij Van der Hulst en de kwaliteit van het product De vlotte manier van werken van de monteurs was opvallend. Dit bedrijf is een aanrader.

Familie Ruijgrok

Voor ons familiehuis waren we op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het vervangen van een grote glazen pui, die ernstig was aangetast door houtrot. De samenwerking met VDHulstKunststofKozijnen is uitermate prettig verlopen vanaf de offerte tot en met de vervanging van de pui. Dit bedrijf maakt het vertrouwen meer dan waar, iets waar je als consument naar verlangt. Indrukwekkend hoe vakkundig en precies de pui is vervangen. De communicatie is transparant en ook gezellig. Voor ons krijgt dit bedrijf het predicaat “reddende engel”.

Puck Sanders

Prima bedrijf. Goede voorlichting en meedenken!
Werknemers zeer vriendelijk én adequaat.
Ik ben zeer tevreden!!!

Betty en Kmica heeft geschreven op 21 februari 2024 om 16:39

Na 30 jaar, was onze kunststofdakkapel aan renovatie toe. Het ziet er weer mooi uit. De jongens hebben vandaag prima werk afgeleverd. Vriendelijk en behulpzaam. Top klasse.

Henk Vijlbrief heeft geschreven op 7 maart 2023 om 10:13

Na bijna 25 jaar hardhouten kozijnen en deuren, hebben wij deze door Van der Hulst laten vervangen door kunststof kozijnen en deuren. Het offertetraject met Darco verliep plezierig en klantvriendelijk. De plaatsing door Thierry en Marnix overtrof onze verwachtingen. Nette, vriendelijke en hard werkende mensen, die alles naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd. En elke dag werd het huis schoon achtergelaten. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Deel je ervaringen

Onderstaand online-formulier kun je gebruiken om te laten weten hoe je over ons werk denkt. Bedankt alvast.

Vul de verplichte velden in.